Χριστουγεννιάτικο Περίπτερο 1ου Συστήματος Προσκόπων Καλλιθέας

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Uncategorized | στις 19-12-2019

Και φέτος όπως και κάθε χρόνο, πιστοί στο ραντεβού μας, σας περιμένουμε να επισκεφτείτε το χριστουγεννιάτικο περίπτερο μας (έξω από τα Zara – Εμπορικό κέντρο Καλλιθέας). όπου θα βρείτε πάμπολες χειροποίητες κατασκευές από τα μέλη μας, σε προσιτές τιμές, για να κάνετε τα δώρα σας ή για την προσωπική σας διακόσμηση! Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Δράση Αγέλης 16/11/2019

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Uncategorized | στις 19-11-2019

Aπολαύστε εικόνες από την δράση της αγέλης μας, που πραγματοποιήθηκε στην Εστία μας το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, παρέα με τον Μόγλη και τους υπόλοιπους ήρωες του Βιβλίου της Ζούγκλας!

Οδοιπορικό στη Βλαχέρνα..

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Uncategorized | στις 24-02-2019

Το ταξίδι για τη κοινότητα μας ξεκίνησε έχοντας παρέα τους ανιχνευτές του 2ου και 6ου συστήματος Καλλιθέας αλλά και του 5ου συστήματος Πειραιά, με προορισμό τη Βλαχέρνα της Αρκαδίας. Επισκεφτήκαμε τη Στεμνίτσα, από όπου ξεκίνησε η μαγική μας πορεία πλάι στο ποταμό Λούσιο. Πραγματικά μαγική διαδρομή αλλά ακόμα πιο μαγικός προορισμός, η Δημητσάνα, ένας παραδοσιακός οικισμός με αξιόλογα αρχοντικά. Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης που δημιουργήθηκε το 1997, αλλά και τα μοναστήρια του Προδρόμου και του φιλοσόφου. Η Μονή Φιλοσόφου βρίσκεται στη χαράδρα του Λούσιου και είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου που γιορτάζει στις 23 Αυγούστου. Ενώ το μοναστήρι του Προδρόμου κόβει την ανάσα σε κάθε επισκέπτη όπως και σε εμάς άλλωστε, εφόσον είναι σκαρφαλωμένη πάνω σε κάθετο βράχο στο φαράγγι του ποταμού. Εικόνες που δεν περιγράφονται με λόγια αλλά έχουν χαραχθεί στο μυαλό κάθε ανιχνευτή και βαθμοφόρου που έζησαν αυτήν την εμπειρία.

Δίνουμε το “παρών”… στην Μεταμόρφωση της πόλης μας

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Uncategorized | στις 28-06-2016

Το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” είναι αδιαμφισβήτητα ένα κόσμημα για την πόλη μας. Στη σπουδαία αυτή αρχιτεκτονική σύλληψη δεν θα μπορούσε να λείπει ο χώρος για τους μικρούς μας φίλους. Γι’ αυτό αδράξαμε την ευκαιρία με τα λυκόπουλα της Αγέλης μας και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 περιηγηθήκαμε στον χώρο της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που θα αποτελέσει άμεσα πόλο έλξης για όλους τους Αθηναίους και όχι μόνο.. Η ευχάριστη έκπληξη για εμάς ήταν τα παιχνίδια από φυσικά υλικά που είναι διασπαρμένα στον περιβάλλοντα χώρο που μας γέμισαν με τόση χαρά και μας προσέφεραν ατέλειωτες ώρες κεφιού… Μην το χάσετε!!!!

Read the rest of this entry »