Επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

0

Δημοσιεύτηκε από Καμηλοπάρδαλη | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 26-02-2013

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου επισκεφθήκαμε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα. Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούμε να πούμε γι’ αυτή την δράση. Αυτά που είδαμε και ζήσαμε έχουν αποτυπωθεί στις φωτογραφίες τόσο τις δικές μας όσο και των παιδιών!

Read the rest of this entry »

Παιχνίδι πόλεως στην Καλλιθέα Σάββατο 23/2/2013

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Ομάδα, Φωτογραφίες | στις 24-02-2013

Είπες τα λόγια που είπα κι εγώ…. κι αυτό σε κάνει μαζί μου αδελφό.. ! Μία ημέρα μετά την Ημέρα Σκέψης (γενέθλια ημέρα του ιδρυτή μας Baden Powell).. Σκίουροι και Ελάφια ενώνουν τις δυνάμεις τους και συναντώντας τις άλλες ενωμοτίες της Καλλιθέας κάνουν πράξη την υπόσχεση που έχουν δώσει! Περιπλάνηση στα κεντρικά σημεία της πόλης μας με έναν ήλιο που έλαμψε πιο φωτεινός μετά την χθεσινή καταιγίδα και βοήθησε την αποστολή μας.

Read the rest of this entry »

Τυπική Συγκέντρωση Αγέλης

0

Δημοσιεύτηκε από Καμηλοπάρδαλη | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 19-02-2013

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, ώρα 11 και κάτι το πρωί, αρχίζουμε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά στην εστία μας. Νιώθουμε όμως ότι δεν μας χωρά ο τόπος! Κοιτάμε τον ουρανό, λιακάδα με λίγα σύννεφα. Κοιταζόμαστε μεταξύ μας, καταλαβαίνουμε ότι σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο και φεύγουμε για το πάρκο της Πλατείας Δαβάκη! Ίσως η καλύτερη απόφαση της ημέρας!

Read the rest of this entry »

Δράση Ερασιτεχνικής Ασχολίας του Κουκλοθέατρου

0

Δημοσιεύτηκε από Καμηλοπάρδαλη | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 19-02-2013

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ήρθε η ώρα να μάθουμε για το κουκλοθέατρο! Πληροφορίες, ιστορική αναδρομή, τεχνικές κατασκευής κούκλας και πολλά ακόμη, πλαισίωσαν την δράση μας αυτό το Σαβ/κο η οποία δεν θα μπορούσε να κλείσει διαφορετικά από το να κατασκευάσουμε τις δικές μας κούκλες! Το αποτέλεσμα ήταν τόσο ωραίο που αν είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω, θα ανεβάζαμε την δική μας παράσταση!

Read the rest of this entry »

Επίσκεψη στο Παιδικό Μουσείο

0

Δημοσιεύτηκε από Καμηλοπάρδαλη | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 07-02-2013

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου επισκεφθήκαμε το Παιδικό Μουσείο στην Πλάκα. Και τι δεν κάναμε! Φτιάξαμε τεράστιες φούσκες, ντυθήκαμε με ρούχα εποχής, μάθαμε για την ανατομία του σώματος και το πεπτικό σύστημα, γίναμε μάστορες και φτιάξαμε σπίτια και δρόμους, κάναμε βόλτα από το super market και μάθαμε για τα χρήματα και τα ρέστα και φυσικά βολτάραμε στα ηλιόλουστα στενά της γραφικής Πλάκας όπου και καθίσαμε να φάμε το δεκατιανό μας!

Read the rest of this entry »