Ημέρα Ομορφιάς Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Σύστημα, Φωτογραφίες | στις 12-03-2013

Εμείς στο 1ο Σύστημα προσπαθούμε να αναδείξουμε την εσωτερική ομορφιά του ανθρώπου, να φέρουμε στην επιφάνεια τον πιο ωραίο μας εαυτό… από το πιο μικρό μας λυκόπουλο .. ως τον πιο μεγάλο μας βαθμοφόρο !! Ωστόσο, είναι κρίμα να μην συνοδεύεται η ομορφιά αυτή και από μία περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση.  Όσοι πέρασαν την Κυριακή αυτή από την εστία μας το κατάλαβαν… Τελικό συμπέρασμα : “Η ομορφιά δεν έχει φύλο  ούτε κοιτάζει  ηλικίες… Είναι δικαίωμα όλων!!!”

Και έπεται συνέχεια… Μείνετε συντονισμένοι…!!!

Read the rest of this entry »

Αποκριάτικο Τσιμπούσι Συστήματος 3 Μαρτίου 2013

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Σύστημα, Φωτογραφίες | στις 05-03-2013

Κυριακή μεσημέρι και το κρασί ρέει άφθονο στα ποτήρια… τα μεζεδάκια προκαλούν ευχάριστα τον ουρανίσκο και τα πόδια κινούνται ρυθμικά στον μελωδικό ήχο του μπουζουκιού. Η παρέα μεγαλώνει… τα αστεία και τα γέλια δίνουν σαϊτιές στον αέρα και το κέφι κορυφώνεται σε έναν  ασταμάτητο χορό…!

Όλη η εορταστική ατμόσφαιρα της παρέας του 1ου αποτυπωμένη σε στιγμιότυπα… Για όσους δεν τα καταφέρατε… σας επιτρέπουμε να ζηλέψετε λίγο!!

Read the rest of this entry »

Τυπική συγκέντρωση Ομάδας

0

Δημοσιεύτηκε από Καμηλοπάρδαλη | στην κατηγορία Ομάδα, Φωτογραφίες | στις 04-03-2013

Το Σάββατο 2 Μαρτίου η Ομάδας μας πραγματοποίησε την τυπική της συγκέντρωση γεμάτη δράση, γνώσεις και τεχνικές δεξιότητες!

Read the rest of this entry »