Αποκριάτικο Τσιμπούσι 16 Φεβρουαρίου 2014

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Σύστημα, Φωτογραφίες | στις 21-02-2014

Σε τίποτα δεν θύμιζε χειμώνα  αυτή η Κυριακή του Φεβρουαρίου.

Η ώρα είναι 12.30 το μεσημέρι και  παιδιά με  γονείς αρχίζουν να καταφθάνουν στο Ναυταθλητικό Προσκοπικό Κέντρο στο Δέλτα Φαλήρου. Η μυρωδιά από τις λιχουδιές που σιγοψήνονται στη φωτιά της ψησταριάς έχει ήδη ευωδιάσει το χώρο. Ένα κρασάκι γι αρχή κι ένα μεζεδάκι από το μπουφέ που ετοίμασαν οι γονείς της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης. Στη μουσική ο κος Γιάννης μας διασκεδάζει με παλιούς λαϊκούς ρυθμούς και οι αποκριάτικες στολές δίνουν και παίρνουν. Η προσέλευση του κόσμου ξεπερνάει τις προσδοκίες μας και όλοι μαζί μία παρέα στήνουμε χορό και πιάνουμε κουβεντούλα στον κυριακάτικο ήλιο που τόσο απλόχερα  χαιρετίζει την μεγάλη μας παρέα.

Περάσαμε πολύ ωραία κι αυτό χάρη σε όλους εσάς…. Να μαστε καλά να ανταμώνουμε πάντα..

Για όσους το χάσατε σίγουρα θα υπάρξει και επανάληψη… λίαν συντόμως!!

Read the rest of this entry »

Τσιμπούσι με γεύση… Αποκριάς!!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Ανακοινώσεις, Σύστημα | στις 06-02-2014

Αγαπητοί φίλοι,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έφτασε η ώρα να βάλετε τη στολή σας, να φορέσετε το λαμπερό σας χαμόγελο, να εφοδιαστείτε με όλο το κέφι που διαθέτετε (αν δεν υπάρχει πολύ απόθεμα… διαθέτουμε εμείς με μεγάλους δείκτες μεταδοτικότητας!!) και να έρθετε   να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο μεσημέρι με καλή παρέα, μουσική, νόστιμα μεζεδάκια και άφθονο κρασί.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Κυριακή στις 16 Φεβρουαρίου 2014 στο Ναυτοπροσκοπικό & Ναυταθλητικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου από τις 12.30 το μεσημέρι.

Η τιμή κατ’ άτομο είναι στα 5€ και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε ως την Τετάρτη 12/2 με τον Αρχηγό του Συστήματος Γαρδέλη Νίκο στο γνωστό  τηλέφωνο! (η μη καταχώριση του τηλεφώνου στο διαδίκτυο οφείλεται σε ευνόητους λόγους)

clipart-mask

[Οδηγίες για την πρόσβαση στο χώρο : Κατεβαίνοντας την Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) με κατεύθυνση προς την παραλία στρίβετε αριστερά στην Λεωφόρο Ποσειδώνος. Στρίβετε δεξιά στο πρώτο φανάρι που στρίβει διασχίζοντας κάθετα τις γραμμές του τραμ. Στη συνέχεια ο δρόμος σας οδηγεί παράλληλα με την Λεωφ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Πειραιά. Στα αριστερά σας βλέπετε τις πρώην Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Στο πρώτο άνοιγμα που θα βρείτε στρίβετε αριστερά και στο τέλος του δρόμου (υπάρχει φυλάκιο με μπάρα) κατευθύνεστε πάλι αριστερά προς τον χώρο στάθμευσης. Εκεί σταθμεύετε το όχημά σας και πεζοί περνάτε ανάμεσα στα κτίρια προς τη μαρίνα. Στα αριστερά στα 50 μέτρα βρίσκεται ο χώρος. Κοντινή στάση Τραμ : Στάση Δέλτα Φαλήρου, από την οποία κατευθύνεστε προς Πειραιά 30 μέτρα ως το φανάρι και ακολουθείτε τις παραπάνω οδηγίες]