Χριστουγεννιάτικο περίπτερο 2014

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Σύστημα | στις 29-12-2014

Ανάρπαστες έγιναν οι κατασκευές του συστήματος και τα χειροποίητα προϊόντα των γονέων της Ε.Κ.Σ. από τις πρώτες δύο ημέρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου περιπτέρου μας έξω από το εμπορικό κέντρο Zara στην Ελευθερίου Βενιζέλου. Θεσμός πια μετά από τόσα χρόνια το περίπτερό μας υποδέχτηκε όλους εσάς για τα γιορτινά δώρα σας… Όσοι δεν μας προλάβατε… δεν πειράζει… Το Πάσχα φέτος είναι κοντά!!

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και περισσότερη αισιοδοξία…  Το 2015 θα είναι τόσο καλό  όσο εμείς θα το πιστέψουμε…

Read the rest of this entry »

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα..

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 16-12-2014

Τι άλλο να κάνουν πια τα λυκόπουλά μας για να φέρουν πιο κοντά τα Χριστούγεννα;;; Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου απολαύσαμε τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής με την πολύ μεγάλη βοήθεια του ζαχαροπλαστείου “Κίσκος”, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία. Σηκώσαμε τα μανίκια μας, βάλαμε τη σωστή ποσότητα υλικών και ξεκινήσαμε το πλάσιμο για τα πιο γλυκά μελομακάρονα της ζωής μας… φτιαγμένα από τα χεράκια μας! Επίσης, παρακολουθήσαμε έξυπνα κόλπα στολισμού για γλυκά και βεβαίως φύγαμε όλοι ικανοποιημένοι γεμάτοι δώρα και γλυκίσματα. Τελικά , μύρισε … Χριστούγεννα και πάλι!!!

Read the rest of this entry »

Λυκόπουλα στον “πυρετό” των Χριστουγέννων!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 13-12-2014

Με την είσοδο του Δεκέμβρη στο ημερολόγιό μας.. όλα ξαφνικά αλλάζουν! Τα πάντα παίρνουν ένα πορφυροκόκκινο χρώμα και σημαίνουν σε τόνο εορταστικό. Γι’ αυτό και τα λυκόπουλά μας που τόσο διψούν για Χριστούγεννα μπήκαν νωρίς νωρίς στο χορό των προετοιμασιών για τη μεγάλη ημέρα!!! Επισκέφθηκαν το εργοστάσιο των Χριστουγέννων ( κατά κόσμον … Christmas factory) στον πολυχώρο “Τεχνόπολις” στον Κεραμεικό και μαζί με όλους έφεραν τις γιορτές λίγο πιο κοντά!! Πολύχρωμα στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιχνίδια με χρώματα και μελωδίες, παραδοσιακές κατασκευές… όλα ήταν εκεί… Και περάσαμε φανταστικά!!

Read the rest of this entry »