Αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης στο Αττικό Πάρκο

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Αγέλη, Ανακοινώσεις, Ομάδα | στις 28-02-2015

Επειδή ο καιρός δεν είναι πάντοτε σύμμαχός μας και θέλουμε οι εκδρομές μας να πραγματοποιούνται πάντα κάτω από τις πιο κατάλληλες συνθήκες, η ημερήσια εκδρομή της Αγέλης λυκοπούλων και της Ομάδας προσκόπων που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 1η Μαρτίου αναβάλλεται για την επόμενη Κυριακή στις 8 Μαρτίου. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες για την εκδρομή παραμένουν ίδιες. Μόνο η ημερομηνία αλλάζει. Οι φίλοι μας τα ζώα θα κάνουν μια εβδομάδα υπομονή … και θα μας χαρούν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Οάσεις πρασίνου.. στην πόλη μας…

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 26-02-2015

Μπορεί η Αθήνα μας να μην  είναι  η “πιο πράσινη πόλη της Ευρώπης” …. ωστόσο, αν κανείς ψάξει καλά, θα ανακαλύψει αρκετά πάρκα, άλση και δάση ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας . Μία βόλτα σε ένα από αυτά έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει την ποιότητας ζωής και να προσφέρει μια ανάσα οξυγόνου σε όλους τους κατοίκους.

Πρώτοι και καλύτεροι στην αναζήτηση αυτών των οάσεων… ποιοι άλλοι;;; Τα λυκόπουλα και οι βαθμοφόροι τους που δεν χάνουν ευκαιρία να χαρούν την ομορφιά της φύσης ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας… συγκεκριμένα στο Άλσος Παγκρατίου…!! Απολαύστε τους!!

Read the rest of this entry »

Τα λυκόπουλα ταξιδεύουν…

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 19-02-2015

Ακόμη δεν έφυγε ο χειμώνας και τα λυκόπουλα ετοιμάζουν μεγάλο ταξίδι μαζί με την Ελίζα  Θορνμπερι και την οικογένειά της, γνωστούς από τη σειρά του Nickelodeon. Οι ετοιμασίες για το ταξίδι, βέβαια, είναι αρκετές.. διαβατήρια, βαλίτσες…. και πάνω απ’ όλα πολύ κέφι.  Το τελευταίο φυσικά.. δεν λείπει ΠΟΤΕ από τα πρόσωπα των λυκοπούλων. Έτσι, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, συναντηθήκαμε στην εστία μας και περάσαμε από όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες του Δήμου μας, για να ετοιμάσουμε τα χαρτιά μας για το ταξίδι!!

Read the rest of this entry »

Όλοι τους ήταν υπέροχοι!!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Σύστημα, Φωτογραφίες | στις 05-02-2015

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στα λυκόπουλα , τους προσκόπους , τους ανιχνευτές και τους βαθμοφόρους του 1ου Συστήματος για την υπέροχη βραδιά που διοργάνωσαν.  Θεατρικά, τραγούδια, δρώμενα, videos και πολλά άλλα κράτησαν συντροφιά σε όλους τους καλεσμένους μας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Έκτακτη εμφάνιση έκαναν και τα παλαιότερα μέλη τους συστήματος, τα μέλη του Προσκοπικού Δικτύου!  Τα μηνύματα κατά της οκνηρίας και της τεμπελιάς, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και το τέλος του εφησυχασμού για οτιδήποτε άδικο συμβαίνει γύρω μας… ήταν τα κυρίαρχα της βραδιάς που ελπίζουμε να βρήκαν θέση στη σκέψη και στην καρδιά όλων μας…

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε και η κλήρωση του λαχνού μας. Νικητήριοι λαχνοί αναδείχθηκαν οι εξής :

Νο 0711  : Δωροεπιταγή 80€ από τα Supermarket Σκλαβενίτης

Νο 1024 : Tablet Bitmore

No 1822 : Smartphone MLS IQ talk

No 1580 : mini Ipad

Οι τυχεροί έχουν ήδη ειδοποιηθεί , για να παραλάβουν τα δώρα τους…! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Read the rest of this entry »