Στα ψηλά τα βουνά…

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 19-10-2015

…μακριά από της πόλης την καπνιά… ταξίδεψε η Αγέλη μας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015. Στα μονοπάτια της Πάρνηθας, κάτω από τον ήχο των πουλιών και την σκιά των δέντρων περιπλανήθηκαν τα λυκόπουλα με τη συντροφιά των γερόλυκων και με πολύ κέφι!! Ανεβήκαμε στο τελεφερίκ.. απολαύσαμε τη μαγευτική θέα και μετά από μία ήπια πορεία στο δάσος καταλήξαμε στο καταφύγιο Μπάφι, όπου μοιραστήκαμε την χαρά του προσκοπικού παιχνιδιού! Κι όλα αυτά χωρίς να μας λείπει το χαμόγελο.. γιατί “είμαστε λυκόπουλα πάντοτε χαρούμενα….. πάντα γελαστά!! Καλές εξορμήσεις σε όλους!!

Read the rest of this entry »

Αγιασμός Συστήματος Σάββατο 10/10/15

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Σύστημα, Φωτογραφίες | στις 15-10-2015

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας, την παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Καλλιθέας, τους γονείς αλλά και όλα τα μέλη του Συστήματος ξεκινήσαμε κι επίσημα τη νέα  προσκοπική χρονιά 2015- 2016. Αφού κάναμε τον Αγιασμό, παιδιά και γονείς δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας σε ένα παιχνίδι στη γειτονιά και απολαύσαμε για επιβράβευση τις λιχουδιές που επιμελήθηκε η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης.

Ευχόμαστε η νέα προσκοπική χρονιά που μόλις ξεκίνησε να μας γεμίσει με εμπειρίες, γνώσεις, αμέτρητες στιγμές προσκοπικού παιχνιδιού και τραγουδιού και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους χρήσιμους στην κοινωνία!!!

Read the rest of this entry »