Περίπτερο…τέλος, επιτυχία…αδιαμφισβήτητη!!!!!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Σύστημα, Φωτογραφίες | στις 29-12-2015

Για τέσσερις ημέρες το περίπτερο του Συστήματός μας ήταν ανοιχτό και υποδέχτηκε όλους εσάς που περάσατε και μας τιμήσατε διαλέγοντας για τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια σας κάτι από αυτά που ετοίμασαν τα παιδιά,  οι βαθμοφόροι και οι γονείς με γούστο και μεράκι. Τα χριστουγεννιάτικα δεντράκια μας από λινάτσα έγιναν ανάρπαστα και στολίζουν σπίτια και μαγαζιά ήδη. Το ίδιο συνέβη με τα κεριά σε χριστουγεννιάτικες φιγούρες,τα κηροπήγιά μας, τα στολίδια, οι σελιδοδείκτες και τα επιτραπέζια φωτιστικά. Τα γλυκά των γονέων και οι λιχουδιές που ετοίμασαν χαρίζουν ακόμη γλυκές γευστικές στιγμές σε όσους τα επέλεξαν για τις γιορτινές ημέρες.

Οφείλουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους εσάς για την προτίμησή μας και αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο” σε όλα τα μέλη του συστήματος που αφιέρωσαν το χρόνο τους για να γεμίσουν οι πάγκοι του περιπτέρου μας.

Να γνωρίζετε ότι η δράση αυτή έχει σκοπό τα παιδιά μας να γεμίζουν συνεχώς με νέες εμπειρίες και να μπορούν να συμμετέχουν σε ακόμη καλύτερες δράσεις…!

Ευχόμαστε σε όλους να έχετε μια καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία και  να την ζήσετε ως το τελευταίο της ευτυχισμένο λεπτό…

a5221275903246-XILINO-GOURI-g14-1

Read the rest of this entry »

Η χρονιά τελειώνει και η Αγέλη μας… σαρώνει!!!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 21-12-2015

Νοέμβριος και Δεκέμβριος του 2015 και ενώ πλησιάζουμε προς τη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων τα λυκόπουλα μαζί με τους γερόλυκους έχουν πατήσει γκάζι και σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους… Και τι δεν είχε αυτό το δίμηνο!!!! Επισκέψεις στο μουσείο συναισθημάτων, δράσεις κοινωνικής συνεργασίας ευαισθητοποιημένες σε μείζονα θέματα της επικαιρότητας, όπως το μεταναστευτικό, βόλτα στο εργοστάσιο σοκολάτας, δράσεις αφιερωμένες στα Χριστούγεννα με πρωτότυπες κατασκευές και μοναδικές δημιουργίες. Πόσες εμπειρίες…. πόσο παραπάνω ν’ ανοίξουν τα μάτια ενός παιδιού της ηλικίας των λυκοπούλων μας πάντα υπό την σκέπη της αγάπης των βαθμοφόρων. Όταν η παρέα είναι τόσο δεμένη και δυνατή… τότε η νέα χρονιά που περιμένουμε αναμένεται τουλάχιστον….. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!

Read the rest of this entry »