Δίνουμε το “παρών”… στην Μεταμόρφωση της πόλης μας

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Uncategorized | στις 28-06-2016

Το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” είναι αδιαμφισβήτητα ένα κόσμημα για την πόλη μας. Στη σπουδαία αυτή αρχιτεκτονική σύλληψη δεν θα μπορούσε να λείπει ο χώρος για τους μικρούς μας φίλους. Γι’ αυτό αδράξαμε την ευκαιρία με τα λυκόπουλα της Αγέλης μας και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 περιηγηθήκαμε στον χώρο της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που θα αποτελέσει άμεσα πόλο έλξης για όλους τους Αθηναίους και όχι μόνο.. Η ευχάριστη έκπληξη για εμάς ήταν τα παιχνίδια από φυσικά υλικά που είναι διασπαρμένα στον περιβάλλοντα χώρο που μας γέμισαν με τόση χαρά και μας προσέφεραν ατέλειωτες ώρες κεφιού… Μην το χάσετε!!!!

Read the rest of this entry »

Ξεκινάμε… πάμε μακριά..!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 17-06-2016

Πώς θα μπορούσε να κλείσει η προσκοπική χρονιά για τα λυκόπουλά μας χωρίς μία θαλάσσια εξόρμηση και μάλιστα με ναυτοπροσκοπική λέμβο;; Παραμονές της κατασκήνωσής μας και όλα δείχνουν ότι το Καλοκαίρι μας υποδέχεται με υψηλές θερμοκρασίες αλλά κι εμείς του το ανταποδίδουμε με το κέφι στα ύψη!!! Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 εμείς τα λυκόπουλα πήραμε τους γερόλυκους, κατηφορίσαμε μέχρι το Ναυτοπροσκοπικό κέντρο στην Μαρίνα της Καλλιθέας και με τη βοήθεια των κυβερνητών μας ανοιχτήκαμε στη θάλασσα. Φορέσαμε πρώτα τα σωσίβιά μας, κάναμε μια επανάληψη στις γνώσεις μας για τις λέμβους και τη ναυτοπροσκοπική τεχνική και με το πρώτο παράγγελμα του κυβερνήτη, τα κουπιά μας αγκαλιάστηκαν με το νερό του Σαρωνικού. Το ταξίδι ξεκινάει….

Read the rest of this entry »

Λυκfitness club!!!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 02-06-2016

Ημέρα άθλησης και φυσικής κατάστασης αναδείχθηκε η Κυριακή 29 Μαΐου 2016 για τα λυκόπουλα του συστήματός μας, τα οποία με φόντο την παραλία του Ελληνικού και συγκεκριμένα τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ξεχύθηκαν στα γήπεδα, γνώρισαν νέα αθλήματα, ασκήθηκαν σε ήδη γνώριμα και απόλαυσαν τον λαμπερό ήλιο του Καλοκαιριού που μόλις ξεκίνησε. Όλα πια θυμίζουν κατασκήνωση. Ο τελευταίος μήνας που μας χωρίζει  από αυτή, αρχίζει ήδη να μετράει αντίστροφα…

Read the rest of this entry »