Οι παγίδες του μυαλού!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Ομάδα, Φωτογραφίες | στις 28-02-2018

Γρίφοι απροσπέλαστοι και μυστήριο κάλυψε τη δράση μας αυτό το Σαββατοκύριακο!!! Επειδή ο πρόσκοπος όμως πάντα βρίσκει λύση στα προβλήματα και ανοίγει νέους δρόμους, για άλλη μια φορά τα καταφέραμε και βγήκαμε νικητές! Επισκεφθήκαμε το Escape Room Mindtrap στην περιοχή της Ν. Σμύρνης, ζήσαμε τη μαγεία του μυστηρίου και ταξιδέψαμε στο σενάριο της αποστολής που μας ανατέθηκε. Κανένα όμως εμπόδιο δεν στάθηκε στην πορεία μας κι έτσι καταφέραμε και πάλι να αποδράσουμε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της εβδομάδας!!

Read the rest of this entry »

Η Αθήνα των αιώνων….!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 27-02-2018

Μετά τις εξορμήσεις μας η επιστροφή μας στα πάτρια εδάφη επιβάλλει μία επίσκεψη στον ιστορικό κέντρο της πόλης και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης των Αθηνών. Η Κυριακάτικη περιδιάβαση στα γραφικά στενά της Πλάκας μας γεμίζει πάντα με εικόνες και χρώματα. Μία γεύση από αρχιτεκτονική πανδαισία και μία ανάσα “χωριού” στο κέντρο της πόλης. Η ανάβαση προς τον βράχο της Ακρόπολης με το Ναό του Παρθενώνα να δεσπόζει πάνω από τα μάτια μας και να μας δείχνει τον σωστό δρόμο είναι πάντοτε – όσες φορές κι αν τον επισκεφθούμε- μία ξεχωριστή εμπειρία. Παντρεύει το κάλλος της Κλασικής αρχαιότητας με την σύγχρονη Αθήνα μας, που μπορεί να έχει κατηγορηθεί από πολλούς ως μία χαώδης τσιμεντούπολη, ωστόσο δεν παύει να μας χαρίζει απλόχερα τις ομορφιές της στις μικρές της γειτονιές. Η τύχη, λοιπόν, είναι με το μέρος μας! Μένουμε σε μία από τις ομορφότερες πόλεις… και το υποστηρίζουμε!!!

Read the rest of this entry »

Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας!!!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 26-02-2018

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας και η αποκριάτικη ατμόσφαιρα δεν μπορεί παρά να κορυφωθεί για τα λυκόπουλά μας με μία εξόρμηση στην πόλη που θέσπισε το θαλάσσιο Καρναβάλι. Η πόλη της Χαλκίδας καινοτομεί τα τελευταία χρόνια και παρουσιάζει μια σειρά από άρματα καρναβαλιού στα στενά του Ευρίπου. Τρεις μέρες φιλοξενηθήκαμε στην εστία των προσκόπων της Χαλκίδας κοντά στην παραλία, ζήσαμε στο ρυθμό του καρναβαλιού, επισκεφθήκαμε το Κάστρο του Καράμπαμπα με τις Ρωμαϊκές καταβολές και την εκπληκτική θέα, θαυμάσαμε το θρυλικό Κόκκινο Σπίτι, σήμα κατατεθέν της Χαλκίδας και περιηγηθήκαμε στο πάρκο του φάρου. Κι όλα αυτά σε 3 μόνο ημέρες!!! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μία μόνο εκδρομή;; Η Αγέλη μας τα μπορεί ΟΛΑ!!!!

Read the rest of this entry »

Απόκριες σε κοραλλένια ατμόσφαιρα!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Σύστημα, Φωτογραφίες | στις 14-02-2018

Επιβεβαιώνοντας την καθιερωμένη μας συνήθεια που και γι αυτή τη χρονιά στέφθηκε με επιτυχία μαζευτήκαμε την Κυριακή το μεσημέρι στις 11 Φεβρουαρίου στον φιλόξενο και προσεγμένο χώρο του μεζεδοπωλείου “Κοράλλι” στην Καλλιθέα. Το κρασί συνόδευσε τα πλούσια εδέσματά μας και το γλέντι δεν άργησε να απογειωθεί. Με καλή παρέα, παλιούς αλλά και νέους φίλους η αποκριά φόρεσε την καλύτερή της στολή και συνεπήρε μικρούς και μεγάλους. Πάντα να έχουμε τέτοιες ευκαιρίες να βρισκόμαστε. Ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!!!

Read the rest of this entry »

Στ’ αστέρια να με πας!!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Αγέλη, Φωτογραφίες | στις 14-02-2018

Και τι δεν έχει το πρόγραμμα της αγέλης μας για τον Φεβρουάριο!!! Ξεκινήσαμε δίνοντας έμφαση στη σωματική αγωγή και επισκεφθήκαμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Αφού αθληθήκαμε και βελτιώσαμε τις επιδόσεις μας σε ποικίλα αθλήματα, η επόμενη Κυριακή μας επεφύλασσε ένα ταξίδι διαπλανητικό. Συμμετείχαμε σε ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που δεσπόζει στο κέντρο της Αθήνας. Εξοικειωθήκαμε με βασικά εργαλεία και έννοιες της αστρονομίας και απολαύσαμε μία βόλτα κάτω από τα αστέρια. Το σύμπαν πλέον μας ανήκει…. και είμαστε έτοιμοι να το κατακτήσουμε!!

Read the rest of this entry »