Εκδρομή Συστήματος 2014 στο Σούνιο

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Σύστημα, Φωτογραφίες | στις 19-11-2014

Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις μπορεί να μας αφήσει μία τέτοια εξόρμηση στη φύση που έχει τη χαρά να φιλοξενεί λυκόπουλα, προσκόπους, βαθμοφόρους και γονείς.

Το Σάββατο το πρωί στις 15 του Νοεμβρίου τα λυκόπουλα και οι πρόσκοποι μαζί με το επιτελείο των βαθμοφόρων φορτώθηκαν τα σακίδιά τους και μπόλικο κέφι και ξεκίνησαν για το κατασκηνωτικό κέντρο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στην περιοχή του Σουνίου. Ο καιρός μας φέρθηκε πολύ γενναιόδωρα και παρά τη συννεφιά απολαύσαμε αρκετά ζεστά διαλείμματα ήλιου. Παίξαμε, τραγουδήσαμε, μάθαμε νέα πράγματα και βιώσαμε τη χαρά της προσκοπικής ζωής που τόσο ωραία ξεδιπλώνεται ανάμεσα στα δέντρα και το χώμα…

Και αφού το βράδυ κοιμηθήκαμε για να πάρουμε δύναμη για την επόμενη μέρα…. το πρωί της Κυριακής κατέφθασαν οι γονείς με “άγριες”  διαθέσεις για προσκοπικό παιχνίδι, διαγωνισμούς και καλό φαγητό. Μας ετοίμασαν στην ψησταριά ένα πολύ νόστιμο τραπέζι και οι μυρωδιές κατέκλυσαν τον χώρο… Τι καλύτερο από ένα ωραίο γεύμα με πολύ κέφι και καλή παρέα και μάλιστα δίπλα στη φύση.

Τελικά είναι ωραίο να μαζεύεται όλη η οικογένεια του συστήματος μαζί , μικροί και μεγάλοι !!!!

Όσοι δεν τα καταφέρατε… λυπόμαστε πολύ… αλλά μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσα από το φωτογραφικό μας φακό….

 

Σχολίασε

Πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να σχολιάσεις!