Περίπτερο…τέλος, επιτυχία…αδιαμφισβήτητη!!!!!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Σύστημα, Φωτογραφίες | στις 29-12-2015

Για τέσσερις ημέρες το περίπτερο του Συστήματός μας ήταν ανοιχτό και υποδέχτηκε όλους εσάς που περάσατε και μας τιμήσατε διαλέγοντας για τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια σας κάτι από αυτά που ετοίμασαν τα παιδιά,  οι βαθμοφόροι και οι γονείς με γούστο και μεράκι. Τα χριστουγεννιάτικα δεντράκια μας από λινάτσα έγιναν ανάρπαστα και στολίζουν σπίτια και μαγαζιά ήδη. Το ίδιο συνέβη με τα κεριά σε χριστουγεννιάτικες φιγούρες,τα κηροπήγιά μας, τα στολίδια, οι σελιδοδείκτες και τα επιτραπέζια φωτιστικά. Τα γλυκά των γονέων και οι λιχουδιές που ετοίμασαν χαρίζουν ακόμη γλυκές γευστικές στιγμές σε όσους τα επέλεξαν για τις γιορτινές ημέρες.

Οφείλουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους εσάς για την προτίμησή μας και αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο” σε όλα τα μέλη του συστήματος που αφιέρωσαν το χρόνο τους για να γεμίσουν οι πάγκοι του περιπτέρου μας.

Να γνωρίζετε ότι η δράση αυτή έχει σκοπό τα παιδιά μας να γεμίζουν συνεχώς με νέες εμπειρίες και να μπορούν να συμμετέχουν σε ακόμη καλύτερες δράσεις…!

Ευχόμαστε σε όλους να έχετε μια καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία και  να την ζήσετε ως το τελευταίο της ευτυχισμένο λεπτό…

a5221275903246-XILINO-GOURI-g14-1

Σχολίασε

Πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να σχολιάσεις!