Διήμερη εκδρομή συστήματος..!!!!

0

Δημοσιεύτηκε από Ρινόκερως | στην κατηγορία Αγέλη, Ανακοινώσεις, Κοινότητα, Ομάδα, Σύστημα | στις 15-11-2021

Η νέα προσκοπική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα ασφαλείας χαιρόμαστε το προσκοπικό παιχνίδι. Προσπαθώντας να ανακτήσουμε την “κανονικότητα” στο προσκοπικό μας πρόγραμμα, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε την πρώτη διήμερη εκδρομή μας για την φετινή χρονιά το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Νοεμβρίου 2021 στο κατασκηνωτικό κέντρο του ΣΕΠ στο Σούνιο. Μια εκδρομή στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα τμήματα του συστήματος : λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές με την παρέα των βαθμοφόρων.

Για τα Λυκόπουλα, τους Προσκόπους και τους Ανιχνευτές η εκδρομή θα είναι διήμερη. Η διανυκτέρευση των Λυκοπούλων  και των Προσκόπων θα γίνει σε κλειστό χώρο, ενώ η διανυκτέρευση των Ανιχνευτών θα γίνει σε σκηνές. Αναχωρούμε στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου και επιστρέφουμε στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής.  Το κόστος είναι 25€ για το κάθε παιδί. Η οικονομική συμμετοχή κάθε ατόμου καλύπτει τα έξοδα του προγράμματος, της διατροφής και των μετακινήσεων, που θα γίνουν με πούλμαν και τις δύο ημέρες, καθώς και τη συμμετοχή στο κατασκηνωτικό κέντρο.

Οι γονείς, κηδεμόνες και φίλοι του συστήματος μπορείτε να συμμετέχετε στην εκδρομή την Κυριακή 28/11, να παίξετε μαζί με τα παιδιά στο ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει για σας και να χαρείτε την προσκοπική ζωή στη φύση. Το μεσημέρι της Κυριακής θα υπάρχει γεύμα μαζί με τα παιδιά το οποίο θα επιμεληθούν οι γονείς της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (Ε.Κ.Σ.) και θα συνοδεύεται από Barbeque.

Για όσους γονείς δεν εξυπηρετούνται από δικά τους μεταφορικά μέσα, η μετακίνησή τους θα γίνει επίσης με πούλμαν. Η συνάντησή μας στην εστία μας είναι προγραμματισμένη στις 9.00 το πρωί της Κυριακής ενώ η επιστροφή μας υπολογίζεται στην Καλλιθέα  το απόγευμα της Κυριακής την ίδια ώρα με τα παιδιά (18.00). Το κόστος ανά άτομο ανέρχεται στο ποσό των 10€ και περιλαμβάνει όλα τα έξοδα μετακίνησης και διατροφής. Σε περίπτωση που κάποιος μετακινηθεί με δικό του μέσο η τιμή είναι στα 6€ ενώ για τα παιδιά κάτω των 6 ετών η τιμή είναι 3€.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για εσάς και τα παιδιά σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ως την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στους αρχηγούς των τμημάτων ή στον αρχηγό του συστήματος, ώστε να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την εκδρομή αυτή. Επειδή το κόστος του πούλμαν είναι μεγάλο, θα παρακαλούσαμε να είστε ακριβείς και συνεπείς ως προς τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχουν την Κυριακή, για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τη ναύλωσή του, αν απαιτείται.

Σχολίασε

Πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να σχολιάσεις!